Go Back   Pro/Forums > ProCooling Geek Bits > Hardware and Case Mod's
Password
Register FAQ Members List Calendar JavaChat Mark Forums Read

Hardware and Case Mod's You Paint it, Cut it, Solder it, bend it, light it up, make it glow or anything like that, here is your forum.

Reply
Thread Tools
Unread 12-14-2003, 07:50 PM   #1
satanicoo
Cooling Savant
 
satanicoo's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: portugal
Posts: 634
Default old P4 1.8 OR new Celeron 2.2?

thats right!

for the same price i can get a P4 1.8 256 kb cache, or one of this new Celerons 2.2 256 kb cache.

Both are 400 mhz buz.

I have to choose one of these and it will not be overclocked.

What do you recomend?
satanicoo is offline   Reply With Quote
Unread 12-14-2003, 08:41 PM   #2
TerraMex
Cooling Savant
 
TerraMex's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: Portugal, Europe
Posts: 870
Default

P4.

http://www.anandtech.com/cpu/showdoc.html?i=1927

( Brr, pah, celerons só se for para calços de porta...)
__________________
"we need more cowbell."
TerraMex is offline   Reply With Quote
Unread 12-14-2003, 09:49 PM   #3
Rayman2k2
Cooling Savant
 
Rayman2k2's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: Annapolis, MD
Posts: 190
Default

actually, the celeron only has 128k of cache, and i would see if i could get a 1.8ghz 512k, they shouldnt be too much more...
__________________
-Insert Signature Here-
Rayman2k2 is offline   Reply With Quote
Unread 12-15-2003, 04:14 AM   #4
satanicoo
Cooling Savant
 
satanicoo's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: portugal
Posts: 634
Default

Yes if the P4 is a 512 kb cache one (still havent checked) i will go for that too.
But everithing points out to be a normal 1.8 256 kb cache.

But EY, with that diference in performance, surelly all P4 are better then cellery...

Thanks.

(Dass os Celerons na valem um C**** )
satanicoo is offline   Reply With Quote
Unread 12-15-2003, 02:52 PM   #5
MadHacker
Cooling Savant
 
MadHacker's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Okotoks, A.B. Canada
Posts: 726
Default

i think you should also consider pn count.
is the old 1.8 Ghz p4 a 423 Pin count or 478 pin count?
__________________
"Great spirits have always encountered violent
opposition from mediocre minds" - (Einstein)
MadHacker is offline   Reply With Quote
Unread 12-15-2003, 02:54 PM   #6
satanicoo
Cooling Savant
 
satanicoo's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: portugal
Posts: 634
Default

478.

The board that i will give has a 478 package, so the cheap proc must be a 478 also.
satanicoo is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 10:15 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
(C) 2005 ProCooling.com
If we in some way offend you, insult you or your people, screw your mom, beat up your dad, or poop on your porch... we're sorry... we were probably really drunk...
Oh and dont steal our content bitches! Don't give us a reason to pee in your open car window this summer...