Go Back   Pro/Forums > ProCooling Technical Discussions > Snap Server / NAS / Storage Technical Goodies
Password
Register FAQ Members List Calendar JavaChat Mark Forums Read

Snap Server / NAS / Storage Technical Goodies The Home for Snap Server Hacking, Storage and NAS info. And NAS / Snap Classifides

Reply
Thread Tools
Unread 01-30-2014, 06:11 PM   #1
kafuqua
Cooling Neophyte
 
Join Date: Jan 2011
Location: Colorado
Posts: 8
Default 14000 stuck at bootstrap

Does anyone have a Snap Server 14000 or have worked on them? I have one that has worked perfectly for years. Now when booting it up, it is stuck at the bootstrap screen on the LCD. Never accesses the hard drives or tries to boot any further. Any information or help you can provide would be greatly appreciated, as I don't suspect any hardware fault, just stuck at some firmware prompt.
kafuqua is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 06:56 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
(C) 2005 ProCooling.com
If we in some way offend you, insult you or your people, screw your mom, beat up your dad, or poop on your porch... we're sorry... we were probably really drunk...
Oh and dont steal our content bitches! Don't give us a reason to pee in your open car window this summer...